Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Blog​

 Har du husket at give dine neglebånd olie?

Læs her hvilken typer olie du bør bruge og hvorfor det er så pokkers vigtigt at huske...

Har du husket at bruge olie?

Spørgsmålet bliver stillet igen og igen i vores negleafdeling (nailoffice).

Årsagen er, at du faktisk bør smøre dine neglebånd ind i olie 2 gange dagligt.

Neglebånd er altid meget udsatte fordi man udsætter hænderne for dels kontakt med vand og dels store temperaturforskelle. Tænk bare på hvordan din hovedbund ville reagere hvis du vaskede hår så ofte som du vasker hænde.

Udover at et revnet neglebånd gør ondt, så udgør det faktisk også en sundhedsrisiko fordi det giver en let adgang for bakterier. Tænk bare på hvor mange gange du udsætter dine hænder for bakterie f.eks. i forbindelse med at du åbner døre eller giver håndtryk.

Neglebåndsolien hjælper ikke kun med at give fugt til huden der omgiver neglen, men den hjælper også på at neglen ikke revner fordi dehydrerede negle kan blive skøre. Olien bidrager også til at gel behandlinger af neglen holder længere og ikke slipper neglen.

Du kan i princippet bruge alle former for vegetabilsk olie som f.eks. kokosolie, men søger du et produkt der trænger hurtigt ind så det ikke fedter så meget kan vi varmt anbefale at du køber en rigtig neglebåndsolie.

Den olie vi sælger og bruger her på klinikken hedder IZ. Den er specielt fremstillet til at give neglen den bedst mulige fugtkombination.

Olien findes i 2 størrelse 6 ml til 50,- og 14 ml til 120,-

Frederikkevej 12, 2900 Hellerup   |  Vi har åbent alle hverdage: 8:00 - 16:00  |  Tlf.: 39 40 00 99 |   E-mail: mg@slanksund.dk